010 426 54 44 info@mainjobs.nl

Over Mainjobs.

Uw missie, onze missie!

Mainjobs is al meer dan vijf jaar de juiste partner voor uw personeelsvraagstukken. Met daadkracht en een doelgerichte, persoonlijke aanpak kunnen wij ook uw organisatie stroomlijnen op het gebied van personeelsbeheer. Mainjobs heeft zich met haar diensten, uitzenden, detacheren en opleiden, gespecialiseerd in de bouwnijverheid & industrie. Wij hebben vrijwel direct vakbekwaam personeel beschikbaar. Mochten wij, onverhoopt, niet de juiste personeel in dienst hebben, dan zij wij door ons uitgebreid netwerk altijd in staat om geschikt personeel te vinden. Wij gaan het gesprek met u aan en stellen u, geheel vrijblijvend, dicerse scenario’s voor. Dit met het doel uw wensen op personeelgebied volledig in te vullen. 

Mainjobs in het kort.

Meer dan een uitzendbureau!

Zowel voor potentiële werknemers als opdrachtgevers geldt dat wij graag zo goed mogelijk op de hoogte zijn van alle wensen. Om deze reden voeren wij altijd een uitgebreide intake en – met betrekking tot opdrachtgevers – bezoeken wij bij voorkeur de organisatie. Op deze manier zijn wij in staat om de cultuur op te snuiven en de sfeer te proeven. Hierdoor zijn wij in staat om een match te vinden waarbij zowel werknemer als opdrachtgever tevreden zijn. Toch niet tevreden? Dan zoeken wij razend snel verder: u zit tenslotte nergens aan vast. 

Uitgebreid Netwerk!

Door ons uitgebreid netwerk zijn wij prima in staat om de juiste werknemer aan de juiste opdrachtgever te koppelen. Voorts bespaart u tijd en geld, doordat wij beschikken over de juiste kennis, expertise en ervaring!

De Perfecte match!

Met onze ervaring en expertise zijn wij de kortste schakel tussen werknemer en werkgever. Met één aanspreekpunt bewandelt u de kortste weg naar een geslaagde match!

Begeleiding & Coaching!

Ten behoeve van onze werknemers en onze opdrachtgevers begeleiden en coachen wij al onze werknemers. Op deze manier creëren wij een win-win-situatie, zowel voor werkgever als werknemer!

Passie voor personeel!

Wij hebben een passie voor personeel. Dit is natuurlijk goed terug te zien in onze werkwijze, communicatie en alle gunstige voorwaarden die met Mainjobs gepaard gaan!

Mainjobs is actief door heel Nederland

Met de nadruk op de randstad!

Onze trots

200+

Afgeronde projecten

 

Onze mobiliteit

50

Voertuigen

 

Onze kracht

150+

Werknemers