010 426 54 44 info@mainjobs.nl

Voor al uw personeelsgerelateerde vraagstukken.

Uw partner sinds 2007!

Door onze landelijke spreiding van werknemers zijn we goed ingevoerd in de lokale arbeidsmarkt. Wij zijn dan ook in staat om snel te schakelen en daardoor werkgevers – tijdig – van gerichte personeelsoplossingen te voorzien: van medewerkers die beschikken over de door u gewenste competenties, tijdelijke opvang bij ziekte, personeelswisselingen of in een vakantieperiode of voor de opvang van werkpieken. Hierbij krijgt u te maken met één vast aanspreekpunt: samen met hem of haar bewandelt u de kortste en snelste weg naar gezocht talent. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van kandidaten en een brede kennis van bedrijfsprocessen en arbeidsvormen, hierdoor zijn wij beter en sneller in staat u op weg te helpen.

Onze diensten .

Wat wij voor u kunnen betekenen?!

Met onze ruime kennis, ervaring en expertise ontzorgen wij al geruime tijd verschillende organisaties met betrekking tot personeelsgerelateerde vraagstukken. Of het nou gaat om de bouwnijverheid, industrie en/of isolatie, wij dragen altijd een geschikte oplossing voor. Daarnaast zijn wij, sinds kort, begonnen met het opleiden van ons eigen personeel. Hierdoor zijn wij in staat om vakmannen om- of bij te scholen, zodat zij nog beter in het plaatje passen. 

Bouwnijverheid

Wij zijn gespecialiseerd in de bouwnijverheid. Met onze nuchtere denkwijze en sterke plan van aanpak zijn wij in staat een oplossing voor te dragen voor al uw personeelsgerelateerde vraagstukken.

Industrie

Wij zijn gespecialiseerd in de Industrie. Ook met betrekking tot de industrie zijn wij uitermate geschikt om u te ontzorgen van al uw personeelsgerelateerde problemen: Wij komen altijd met geschikte oplossingen.

Isolatie

Wij zijn gespecialiseerd in de Industrie. Ook met betrekking tot de industrie zijn wij uitermate geschikt om u te ontzorgen van al uw personeelsgerelateerde problemen: Wij komen altijd met geschikte oplossingen.

MainEducations (Opleidingen)

Sinds kort zijn wij van start gegaan met MainEducation. Door middel van onze eigen opleidingen zijn wij in staat om personeel, op zeer korte termijn, op te leiden tot uitmuntende vakmannen.

Waarom Mainjobs?!

U vraagt zich natuurlijk af waarom u voor Mainjobs B.V. moet kiezen? Het is eigenlijk vrij simpel: de combinatie van jarenlange ervaring, kennis, expertise en het feit dat wij beschikken over een uitgebreid netwerk maakt dat geen enkel vraagstuk voor ons te complex is.

Uitgebreid Netwerk!

Door middel van ons uitgebreid netwerk zijn wij in staat om, samen met u, de kortste route te bewandelen naar gezocht talent. 

Één vast aanspreekpunt!

Bij ons heeft u vanaf dag 1 te maken met één vast aanspreekpunt. Uw aanspreekpunt is en blijft op de hoogte van uw situatie om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Gerichte personeelsoplossingen!

Wij schetsen – per vraagstuk – vaak verschillende scenario’s. Hierdoor zijn wij in staat om tot gerichte personeelsoplossingen te komen!

Kennis, expertise & ervaring!

Met onze ervaring en expertise zijn wij de kortste schakel tussen werknemer en werkgever: Hierdoor bewandelen wij samen de korste route naar een geslaagde match!

Hoofdkantoor Mainjobs B.V.

Olivier van Noortlaan 120 (Gebouw M)

3133 AT Vlaardingen

Nederland

+ 31 (0) 10 426 54 44

Info@mainjobs.nl

Meer informatie nodig? Laat het ons weten.